2020. január 20.
 


Vill-Ksz Rt.
 
Pretty Kid Hungary Kft
H-2141, Csömör, Dezsőfia utca 43/a
Tel: +36305551832
E-mail: vill-kesz@vill-kesz.hu

 
 
 

A jogelőd VILL-KÉSZ Betéti Társaság 1990-ben alakult, a társasági forma 1995. évtől kezdve Részvénytársaság, majd 2008 novemberétől KFT lett. 2016 novemberében cégnevet változtattunk, az új név: PRETTY KID HUNGARY KFT.

Kezdetben a Társaság profilja kizárólag csak a GANZ típusú speciális kézikapcsoló, mágneskapcsoló, motorvédő és motorindító kombináció gyártása volt, majd későbbiekben a tevékenységünket kibővítettük a kisfeszültségű villamosipari készülékek és egyéb villamos szerelési anyagok kis és nagykereskedelmével is. De az utóbbi időben azt tapasztaltuk, hogy jelentősen megnövekedett a szakértelem iránti kereslet a speciális kapcsolók területén is.

Mivel mi az elmúlt 25 évben az egyedi (speciális) kézikapcsolók területén jelentős tapasztalatra tettünk szert, így jelenleg elsősorban ezen a területen kívánjuk a növekvő vevői igényeket kielégíteni.

Természetesen kiváló kapcsolataink és beszerzési forrásaink révén a kisfeszültségű villamosipari készülékeket és egyéb villamos szerelési anyagokat továbbra is kitűnő feltételekkel tudjuk kínálni. Jelenleg már több mint 15 cég termékeit forgalmazzuk és termékskálánkat tovább bővítjük.

Ha kérdése van a speciális kézikapcsolókkal kapcsolatban akkor az alábbi telefonszámot hívja:
Kőrösladányi András +36 (30) 5551832